Der findes mange minilæssere på markedet. Vi har valgt at forhandle Giant, for deres læssere er robuste, funktionelle, brugervenlige og så er kvaliteten helt i top, så vores kunder får glæde af deres investering i mange år.

Giant leverer små og store minilæssere til såvel landbrug som industri – og alt derimellem, fristes man til at sige, for Giant-programmet dækker alle kunders behov. Du kan f.eks. få en lille smidig maskine med 20 hk eller en kraftig læsser med 75 hk og høj løfteevne.

Hos John Madsen a/s sælger vi udelukkende maskiner og redskaber, vi kan servicere. Derfor kan vi naturligvis også udføre de lovpligtige tests af løftegrej.

GIANT - Landbrug

Hvad er dine behov? Skal du løfte højt? Skal du skubbe noget tungt? Eller vil du køre lyd- og lugtløst både ude og inde? Med Giant kan du få lige netop den læssemaskine, du har behov for på din bedrift.

Ring til vores sælgere og tag dem med på råd, inden du investerer.

Læs mere om GIANT til landbrug

GIANT - Industri

Giant læssemaskiner bliver hurtigt uundværlige i dagligdagen, uanset om du skal løfte noget tungt, flytte materialer eller anvende dem som basismaskine/redskabsbærer til en lang række anlægs- og plejeopgaver.

Udvalget er stort! 

Læs mere om GIANT til Industri

Med Giant som basismaskine kan du løse utallige arbejdsopgaver. Næsten alle har en skovl, mange har pallegafler, men efterhånden er redskabsprogrammet øget, og nu er det almindeligt at se Giant-maskiner erstatte redskabsbærere.

 Få inspiration her

Se redskabsudvalget

Giant har som udgangspunkt et højt udstyrsniveau, men med stadigt flere anvendelsesområder og individuelle ønsker følger behovet for at kunne vælge ekstraudstyr – mere lys, flere hydrauliske udtag, ekstra kabinekomfort osv.

Spørg os, vi kan klare det meste

Læs mere om ekstraudstyr