Der findes mange minilæssere på markedet. Vi har valgt at forhandle Giant, for deres læssere er robuste, funktionelle, brugervenlige og så er kvaliteten helt i top, så vores kunder får glæde af deres investering i mange år.

Giant leverer små og store minilæssere til såvel landbrug som industri – og alt derimellem, fristes man til at sige, for Giant-programmet dækker alle kunders behov. Du kan f.eks. få en lille smidig maskine med 20 hk eller en kraftig læsser med 75 hk og høj løfteevne.

Hos John Madsen a/s sælger vi udelukkende maskiner og redskaber, vi kan servicere. Derfor kan vi naturligvis også udføre de lovpligtige tests af løftegrej.

GIANT - Landbrug

Hvad er dine behov? Skal du løfte højt? Skal du skubbe noget tungt? Eller vil du køre lyd- og lugtløst både ude og inde? Med Giant kan du få lige netop den læssemaskine, du har behov for på din bedrift.

Ring til vores sælgere og tag dem med på råd, inden du investerer.

Læs mere om GIANT til landbrug

GIANT - Industri

Giant læssemaskiner bliver hurtigt uundværlige i dagligdagen, uanset om du skal løfte noget tungt, flytte materialer eller anvende dem som basismaskine/redskabsbærer til en lang række anlægs- og plejeopgaver.

Udvalget er stort! 

Læs mere om GIANT til Industri

GIANT - Stampere

Giant stampere eller ”jordlopper”, som de også kaldes, er en serie effektive og brugervenlige stampere fra 50 til 80 kg.

Du kan få dem med benzin, diesel eller elmotor, så vi kan matche dine behov.


Læs mere

GIANT - Pladevibratorer

GIANT pladevibratorer fås fra 50 – 485 kg! Du kan få en lille handy model, når der skal lægges fliser på gangstien eller en rigtig kraftig, vendbar vibrator til de store anlægsopgaver.

Giant har flere eldrevne  modeller, så hvis du vil arbejde miljøvenligt, lyd og lugtløst, har vi også løsningen til det.

Læs mere


Hvis du har behov for en brugervenlig og effektiv minigraver til en fornuftig pris, kan vi tilbyde et bredt udvalg fra Cato-IHI. Der er modeller fra 900 – 8.500 kg, så vi kan hjælpe dig, uanset om du har behov for en lille, trailerbar minigraver eller en gravemaskine i en tungere vægtklasse.

Fra 900 – 1.900 kg

Fra 2,7 – 8,5 tons