Til forsiden
Billede 2Billede 7Billede 14Billede 19Billede 6Billede 17Billede 18billede 12Billede 16Billede 11Billede 1Billede 4Billede 13Billede 15Billede 20Billede 5Billede 10Billede 3Billede 8

Aktuelt

Zielger importør

Vi har overtaget importen af de tyske Ziegler jordbehandlingsredskaber og udstyr til mejetærskere.

Ziegler fabrikken har gennem mange år produceret mejetærskerudstyr som Pick-up, sideknive, rapsforsatse til skæreborde,  majsplukkeborde og skærebordsvogne.

https://www.ziegler-harvesting.com/en/

Desuden fremstiller fabrikken med 500 ansatte der ligger ved München, også et stort program af jord behandlingsredskaber som Discharver, Dybdeharver og Cambrigde tromler.

Det er rigtig interessante produkter i Tysk kvalitet og til konkurrencedygtige priser, som vi ser store muligheder for.

I Danmark kører der allerede nu en hel del Ziegler pick-up, men også Dybde og Disc harver som brugerne er rigtig glade for - så det er velafprøvet teknik.

Til denne sæson har Ziegler udviklet en skærebordsvogn specielt beregnet for pick-up'en, noget flere har efterspurgt, specielt til den 4 og 5 mtr pick-up.

Ziegler er i forvejen kendt som leverandør af udstyr til flere af de store mejetærskermærker. F.eks har New Holland igennem mange år benyttet Ziegler sideknive og Agco leverer Ziegler skærebordsvogne med til deres mejetærskere.

Vi vurderer, der er et stort markedspotentiale for pick-up's, både til den økologiske produktion og for de mange danske planteavlere, der dyrker højværdiafgrøder, som kræver optimal behandling ved høstarbejdet, så flere afgrøder vil i fremtiden blive skårlagt før høst.

Til sæsonen har vi fået et lager hjem af 3 og 4 mtr. pick-Up, 3, 4 og 6 mtr Discharver og 3 mtr Dybdeharve. Kontakt os og hør nærmere. Vi har Intropriser på de første maskiner !


   

 

 

 

 

 

 

     

              

Zielger importør